När special är standard!

Teknolab Sorbent är en stark aktör inom Sveriges kemivärld. Vi har i över 30 år levererat allt du behöver till ditt laboratorium och vi kan erbjuda många års samlad kunskap inom analys, provbehandling och metodutveckling och vi delar mer än gärna med oss utav denna kunskap!

Vi har ett brett sortiment av produkter inom referensmaterial, kromatografi och separationsteknologi – från flera tillförlitliga leverantörer.

Leverantörer

Våra utbildningar

Teknolab Sorbent är en stark aktör inom Sveriges kemivärld.
Vi har över 30 års erfarenhet om allt du behöver till ditt laboratorium och vi kan erbjuda många års samlad kunskap inom analys, provbehandling och metodutveckling och vi delar mer än gärna med oss utav denna kunskap!

Vi håller kurser flera gånger om året i både HPLC och GC. Vi kan även komma till dig och hålla en kurs specifikt anpassad för dina behov.

Vårt stora utbud hittar du i vår webbshop

En annan stark sida av vår verksamhet är att vi kan förse dig med alla tänkbara förbrukningsartiklar som behövs på laboratoriet och som underlättar din vardag. Det är allt från avancerad kromatografi­utrustning till glas, pipetter, doseringspumpar och engångsartiklar.

Du kan hitta en stor mängd av våra produkter i vår webbutik.
Om det är något du inte hittar så oroa dig inte. Vi lägger in mer och mer produkter varje vecka, men om något saknas så kontakta oss så hjälper vi dig!

GDPR

Teknolab Sorbent arbetar för att behandla din personliga information på ett korrekt och säkert sätt.

Läs hur Teknolab Sorbent hanterar GPDR-integritet här.