KROMATOGRAFI & REFERENSMATERIAL

Referensmaterial

 • Spectrascan

  Spectrascan

  Under varumärket Spectrascan har vi samlat ett komplett utbud av lösningar för alla tänkbara undersökningsområden. I takt med att utvecklingen av analysmetoder gå allt snabbare ställs också höga krav på kvalitetssäkringen av arbetet på laboratoriet.

 • AA-, IC- och ICP-lösningar

  AA-, IC- och ICP-lösningar

  Under många år har vi försett åtskilliga analyslabb med kalibreringslösningar. Därför vet vi vad som krävs för att kunna utföra tillförlitlig kalibrering av instrument.

 • Industri

  Industri

  Kvalitetskontroll löper som en röd tråd genom industrins processer. Det innebär att referensmaterial har en viktig funktion när det gäller kontroll av allt från råvaror och färdiga produkter till att hålla ett vakande öga på eventuella utsläpp.

 • Organiskt

  Organiskt

  Oavsett om du sysslar med analysarbete på universitetet, arbetar på ett miljölabb eller analyserar organiska produktionsprover kan vi hjälpa dig med de referensmaterial som behövs.

 • Miljö

  Miljö

  Precis som för dig ligger miljön oss varmt om hjärtat. Att arbeta med analys av miljöprover täcker in ett stort område inom jord, luft och vatten. Men att dokumentera spårbarheten i analysresultaten ställer höga krav på referensmaterialet.

 • Livsmedel

  Livsmedel

  I takt med att våra livsmedel kommer från allt fler platser i världen, och produceras under olika förhållanden, blir det allt viktigare att kontrollera att dessa uppfyller myndigheternas krav.

 • FluXana

  FluXana

  Fluxana är ett företag som specialiserat sig på certifierat referensmaterial för analyser utförda med röntgenspektrografi. Tack vare samarbetet med Fluxana får du tillgång till certifierat referensmaterial från världens ledande tillverkare.